Internet

Glasvezel is de internetinfrastructuur van de toekomst. 

Check je beschikbaarheid

Ga ook voor maximaal internet

Bij Onvi kun je voor maximaal gaan. Maar voor de instappers op glasvezel hebben wij ook prima aansluitende snelheden die passen bij je behoeften.

Maximaal internet

Ben je op zoek naar een betrouwbare en razendsnelle internetverbinding? Zoek niet verder! Bij Onvi begrijpen we de essentiële rol die internet speelt in ons dagelijks leven, en we streven ernaar om jou de best mogelijke internetervaring te bieden.

Met Onvi glasvezelinternet geniet je van ongeëvenaarde snelheid en betrouwbaarheid. Glasvezeltechnologie maakt gebruik van lichtsignalen om gegevens over te brengen, waardoor je kunt profiteren van ultrasnelle downloadsnelheden en vrijwel directe uploads. Of je nu aan het streamen bent, aan het gamen, videoconferenties houdt of gewoon online surft, met Onvi kun je rekenen op een naadloze en zorgeloze internetervaring.

  • Vast IP adres
  • Mogelijkheid tot eigen router
  • Uitbreiding incl. TV mogelijk
  • Uitbreiding incl. Mobiel mogelijk
  • Uitbreiding incl. vast bellen mogelijk

Wil je weten welke snelheid wij maximaal op jouw adres kunnen leveren? Doe dan de postcode check

DE ALLERBESTE ROUTER

Waarom zou je kiezen voor Onvi glasvezelinternet? Hier zijn enkele voordelen die je kunt verwachten:

  • Supersnelle snelheden: Onvi glasvezelinternet biedt downloadsnelheden die veel hoger zijn dan die van traditionele kabel- of DSL-verbindingen. Grote bestanden downloaden, HD-video’s streamen en online gamen verloopt moeiteloos zonder enige vertraging.

  • Betrouwbaarheid: We begrijpen hoe belangrijk een betrouwbare internetverbinding is. Met Onvi glasvezelinternet geniet je van een stabiele verbinding, zelfs tijdens drukke periodes, zodat je nooit meer last hebt van onderbrekingen of haperende streams.

  • Toekomstbestendigheid: Glasvezel is de internetinfrastructuur van de toekomst. Met Onvi ben je klaar voor de nieuwste technologieën en toepassingen die steeds hogere bandbreedtes vereisen. We bieden een schaalbare oplossing die meegroeit met jouw behoeften.

  • Symmetrische snelheden: In tegenstelling tot andere internetverbindingen biedt Onvi glasvezelinternet gelijke uploadsnelheden en downloadsnelheden. Dit betekent dat je moeiteloos grote bestanden kunt uploaden naar de cloud, video’s kunt delen en zonder problemen kunt deelnemen aan videoconferenties.

  • Ongeëvenaarde gebruikerservaring: Bij Onvi draait alles om jouw tevredenheid. We staan bekend om onze uitstekende klantenservice en we streven ernaar om jouw internetervaring soepel en zorgeloos te maken. Ons professionele team staat altijd voor je klaar om je te ondersteunen en eventuele vragen of problemen op te lossen.

Stel je eigen pakket samen

Kies vandaag nog voor Onvi glasvezelinternet en ervaar de kracht van ultrasnel en betrouwbaar internet. Neem contact met ons op voor meer informatie of om je abonnement af te sluiten. Ontdek de mogelijkheden van glasvezel en verbind je met de toekomst van internet met Onvi!

Opmerking: De beschikbaarheid van Onvi glasvezelinternet kan variëren per locatie. Neem contact met ons op voor specifieke informatie over de beschikbaarheid op jouw adres.

Check je beschikbaarheid

Onze netwerken

Onvi is op steeds meer netwerken leverbaar door heel Nederland. Bekijk hier op welke netwerken wij actief zijn.

Klanten aan het woord

Willie Strik
Willie Strik
18/07/2023
Ik krijg snel een antwoord op mijn mail
Antoine Linssen
Antoine Linssen
04/06/2023
Sinds een maand is mijn aansluiting actief. Geen problemen, lekker snel internet via de glasvezel. Het TV signaal is ook uitstekend. Bij het installeren heb ik twee keer contact gehad met de helpdesk en werd hier meteen snel en vakkundig geholpen. Helpdeskmedewerkers die verstand hebben van zaken kom je helaas niet meer zo vaak tegen, maar gelukkig wel bij ONVI.
Maarten van den Heuvel
Maarten van den Heuvel
07/05/2023
Vriendelijke klantenservice waar je snel wordt geholpen. Bij problemen wordt je snel geholpen in plaats van het welbekende kastje en de muur. Prijs van abonnement is ook redelijk.
Jan Jansen
Jan Jansen
24/04/2023
Vanaf de aanvraag tot en met de definitieve aansluiting is perfect verlopen, complimenten voor alle partijen.
Bert Donkers
Bert Donkers
18/04/2023
Vandaag was het zover. Glasvezel geactiveerd! Met ondersteuning van een ONVI monteur, zeer beleefd en correct, met zeer veel vakkennis hebben we nu in de straat als eerste supersnel internet, en prachtig beeld via canal digitaal interactief. ONVI heeft ons altijd keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken en ook alles nagekomen wat er was afgesproken. Als u nog een leverancier moet kiezen. Indien mogelijk. ONVI!
Martin Westhof
Martin Westhof
06/04/2023
Het aansluiten is supergemakkelijk! En de snelheid is super; wat een verademing in vergelijk met een koperdraad.
A D
A D
21/03/2023
Erg tevreden over Onvi. Goede service met bekwame mensen. Weinig tot geen storingen. Snel internet.
Brian
Brian
09/03/2023
De aanleg van glasvezel heeft even geduurd, maar sinds kort hebben we dan een glasvezel abonnement bij Onvi. Rondom het aansluiten had ik best wel wat vragen, maar die zijn vlot en vriendelijk beantwoord door de klantenservice. De internet en telefoon verbinding zijn goed, geen problemen. TV van Canal Digitaal valt me op dit moment flink tegen. – We missen de Discovery zenders. – Wij kijken geen sport, dus aan de ESPN zenders hebben we niks, maar die kan je helaas niet ruilen voor ander aanbod. – Via de Amino decoder gaat het zappen traag en loopt soms zelfs vast, kijken via de Canal digitaal app op je Smart tv werkt beter, maar ook niet vlekkeloos. – De afstandsbediening van de Amino decoder stelt niks voor, volgepropt met allemaal slappe knopjes, daar had iets meer aandacht aan besteed mogen worden. – Alles werkt gewoon wat minder soepel als ik het vergelijk met Ziggo. – En binnen 2 maand hebben we de eerste storing ook al gehad, bij Ziggo nooit. Over Onvi zijn we tevreden, over Canal Digitaal zijn we niet tevreden, daar kan nog een hoop aan verbeterd worden…