E-Fiber

Welkom bij Onvi glasvezelinternet op het E-Fiber netwerk!

Welkom bij Onvi glasvezelinternet op het E-Fiber netwerk!

We zijn verheugd om te kunnen zeggen dat Onvi al meerdere jaren glasvezelinternet aanbiedt op het betrouwbare en razendsnelle glasvezelnetwerk van E-Fiber. Met onze jarenlange ervaring in het leveren van internetdiensten op dit netwerk, weten we als geen ander hoe belangrijk snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn voor onze klanten.

Met Onvi glasvezelinternet op het E-Fiber netwerk kunnen gebruikers genieten van de ultieme internetervaring. Onze glasvezelverbindingen bieden ongeëvenaarde snelheden en een stabiele connectie, waardoor je zonder haperingen kunt werken, gamen, streamen en surfen.

Wil je de voordelen ervaren van Onvi glasvezelinternet op het E-Fiber netwerk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of bekijk onze website voor meer informatie over onze beschikbare pakketten en aanmeldingsmogelijkheden. Upgrade naar de snelheid en betrouwbaarheid van Onvi glasvezelinternet op het E-Fiber netwerk en ervaar het zelf!

Project informatie

Status netwerk

Direct leverbaar

Carrier

E-Fiber

Beschikbare diensten

Glasvezel
Televisie
Telefonie
Mobiel

Onderliggende plaatsen

Diverse gemeentes

Glasvezel voor iedereen

We begrijpen dat iedereen andere wensen en eisen heeft als het gaat om internetdiensten. Daarom hebben we een scala aan pakketten samengesteld, zodat je kunt kiezen welk pakket het beste bij jouw behoeften en budget past. Of je nu op zoek bent naar een basispakket voor dagelijks internetgebruik of een uitgebreider pakket met extra’s zoals interactieve TV en bellen, bij Onvi hebben we voor ieder wat wils.

Bij Onvi hechten we niet alleen veel waarde aan de kwaliteit van onze internetdiensten, maar ook aan de tevredenheid van onze klanten. Ons team van professionals staat altijd voor je klaar om je te helpen met eventuele vragen of technische ondersteuning.

De alles-in-1 provider

Wil je profiteren van de voordelen van Onvi glasvezelinternet in Nijkerk? Neem vandaag nog contact met ons op of bekijk onze website voor meer informatie over beschikbare pakketten en aanmeldingsmogelijkheden. Upgrade naar de snelheid van de toekomst met Onvi glasvezelinternet in Nijkerk!

Check je beschikbaarheid

Klanten aan het woord

Willie Strik
Willie Strik
18/07/2023
Ik krijg snel een antwoord op mijn mail
Antoine Linssen
Antoine Linssen
04/06/2023
Sinds een maand is mijn aansluiting actief. Geen problemen, lekker snel internet via de glasvezel. Het TV signaal is ook uitstekend. Bij het installeren heb ik twee keer contact gehad met de helpdesk en werd hier meteen snel en vakkundig geholpen. Helpdeskmedewerkers die verstand hebben van zaken kom je helaas niet meer zo vaak tegen, maar gelukkig wel bij ONVI.
Maarten van den Heuvel
Maarten van den Heuvel
07/05/2023
Vriendelijke klantenservice waar je snel wordt geholpen. Bij problemen wordt je snel geholpen in plaats van het welbekende kastje en de muur. Prijs van abonnement is ook redelijk.
Jan Jansen
Jan Jansen
24/04/2023
Vanaf de aanvraag tot en met de definitieve aansluiting is perfect verlopen, complimenten voor alle partijen.
Bert Donkers
Bert Donkers
18/04/2023
Vandaag was het zover. Glasvezel geactiveerd! Met ondersteuning van een ONVI monteur, zeer beleefd en correct, met zeer veel vakkennis hebben we nu in de straat als eerste supersnel internet, en prachtig beeld via canal digitaal interactief. ONVI heeft ons altijd keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken en ook alles nagekomen wat er was afgesproken. Als u nog een leverancier moet kiezen. Indien mogelijk. ONVI!
Martin Westhof
Martin Westhof
06/04/2023
Het aansluiten is supergemakkelijk! En de snelheid is super; wat een verademing in vergelijk met een koperdraad.
A D
A D
21/03/2023
Erg tevreden over Onvi. Goede service met bekwame mensen. Weinig tot geen storingen. Snel internet.
Brian
Brian
09/03/2023
De aanleg van glasvezel heeft even geduurd, maar sinds kort hebben we dan een glasvezel abonnement bij Onvi. Rondom het aansluiten had ik best wel wat vragen, maar die zijn vlot en vriendelijk beantwoord door de klantenservice. De internet en telefoon verbinding zijn goed, geen problemen. TV van Canal Digitaal valt me op dit moment flink tegen. – We missen de Discovery zenders. – Wij kijken geen sport, dus aan de ESPN zenders hebben we niks, maar die kan je helaas niet ruilen voor ander aanbod. – Via de Amino decoder gaat het zappen traag en loopt soms zelfs vast, kijken via de Canal digitaal app op je Smart tv werkt beter, maar ook niet vlekkeloos. – De afstandsbediening van de Amino decoder stelt niks voor, volgepropt met allemaal slappe knopjes, daar had iets meer aandacht aan besteed mogen worden. – Alles werkt gewoon wat minder soepel als ik het vergelijk met Ziggo. – En binnen 2 maand hebben we de eerste storing ook al gehad, bij Ziggo nooit. Over Onvi zijn we tevreden, over Canal Digitaal zijn we niet tevreden, daar kan nog een hoop aan verbeterd worden…