Veenendaal

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Onvi glasvezelinternet nu ook beschikbaar is in Veenendaal.

Fantastisch nieuws voor de inwoners van Veenendaal!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Onvi glasvezelinternet nu ook beschikbaar is in jullie stad. Met Onvi’s razendsnelle glasvezelnetwerk kunnen jullie genieten van een internetervaring zoals nooit tevoren.

Of je nu thuis werkt, online wilt gamen, films wilt streamen of gewoon wilt surfen op het web, Onvi glasvezel biedt de snelheid en betrouwbaarheid die je nodig hebt. Geen frustraties meer door trage verbindingen of buffering!

Prijs vergelijk bij Internet-TV-Bellen

67 ,00
KPN
84 ,00
Ziggo
58 ,00
Onvi

Met Onvi glasvezelinternet in Veenendaal ben je verzekerd van ongeëvenaarde snelheden en betrouwbare verbindingen. Of je nu thuis werkt, online wilt gamen, films wilt streamen of gewoon wilt surfen op het web, Onvi biedt de snelheid en betrouwbaarheid die je nodig hebt. Geen gedoe meer met trage downloads of bufferende video’s!

Project informatie

Status netwerk

Medio september

Carrier

Fibercrew

Beschikbare diensten

Glasvezel
Televisie
Telefonie
Mobiel

Onderliggende plaatsen

Veenendaal

Glasvezel voor iedereen

Glasvezelkabels bieden een toekomstbestendige oplossing voor al je internetbehoeften. Met ongeëvenaarde bandbreedte en stabiliteit, kun je met gemak profiteren van de nieuwste digitale toepassingen en technologieën.

Bij Onvi willen we ervoor zorgen dat al onze klanten in Veenendaal de best mogelijke internetervaring hebben. Daarom bieden we verschillende pakketten aan die aansluiten bij jouw behoeften en budget. Of je nu kiest voor een basispakket voor e-mail en browsen, of een uitgebreid pakket voor streaming en gamen, bij Onvi hebben we voor ieder wat wils

De alles-in-1 provider

Wil je profiteren van de voordelen van Onvi glasvezelinternet in Veenendaal? Neem vandaag nog contact met ons op of bekijk onze website voor meer informatie over beschikbare pakketten en aanmeldingsmogelijkheden. Upgrade naar de snelheid van de toekomst met Onvi glasvezelinternet in Veenendaal!

Check je beschikbaarheid

Klanten aan het woord

Willie Strik
Willie Strik
18/07/2023
Ik krijg snel een antwoord op mijn mail
Antoine Linssen
Antoine Linssen
04/06/2023
Sinds een maand is mijn aansluiting actief. Geen problemen, lekker snel internet via de glasvezel. Het TV signaal is ook uitstekend. Bij het installeren heb ik twee keer contact gehad met de helpdesk en werd hier meteen snel en vakkundig geholpen. Helpdeskmedewerkers die verstand hebben van zaken kom je helaas niet meer zo vaak tegen, maar gelukkig wel bij ONVI.
Maarten van den Heuvel
Maarten van den Heuvel
07/05/2023
Vriendelijke klantenservice waar je snel wordt geholpen. Bij problemen wordt je snel geholpen in plaats van het welbekende kastje en de muur. Prijs van abonnement is ook redelijk.
Jan Jansen
Jan Jansen
24/04/2023
Vanaf de aanvraag tot en met de definitieve aansluiting is perfect verlopen, complimenten voor alle partijen.
Bert Donkers
Bert Donkers
18/04/2023
Vandaag was het zover. Glasvezel geactiveerd! Met ondersteuning van een ONVI monteur, zeer beleefd en correct, met zeer veel vakkennis hebben we nu in de straat als eerste supersnel internet, en prachtig beeld via canal digitaal interactief. ONVI heeft ons altijd keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken en ook alles nagekomen wat er was afgesproken. Als u nog een leverancier moet kiezen. Indien mogelijk. ONVI!
Martin Westhof
Martin Westhof
06/04/2023
Het aansluiten is supergemakkelijk! En de snelheid is super; wat een verademing in vergelijk met een koperdraad.
A D
A D
21/03/2023
Erg tevreden over Onvi. Goede service met bekwame mensen. Weinig tot geen storingen. Snel internet.
Brian
Brian
09/03/2023
De aanleg van glasvezel heeft even geduurd, maar sinds kort hebben we dan een glasvezel abonnement bij Onvi. Rondom het aansluiten had ik best wel wat vragen, maar die zijn vlot en vriendelijk beantwoord door de klantenservice. De internet en telefoon verbinding zijn goed, geen problemen. TV van Canal Digitaal valt me op dit moment flink tegen. – We missen de Discovery zenders. – Wij kijken geen sport, dus aan de ESPN zenders hebben we niks, maar die kan je helaas niet ruilen voor ander aanbod. – Via de Amino decoder gaat het zappen traag en loopt soms zelfs vast, kijken via de Canal digitaal app op je Smart tv werkt beter, maar ook niet vlekkeloos. – De afstandsbediening van de Amino decoder stelt niks voor, volgepropt met allemaal slappe knopjes, daar had iets meer aandacht aan besteed mogen worden. – Alles werkt gewoon wat minder soepel als ik het vergelijk met Ziggo. – En binnen 2 maand hebben we de eerste storing ook al gehad, bij Ziggo nooit. Over Onvi zijn we tevreden, over Canal Digitaal zijn we niet tevreden, daar kan nog een hoop aan verbeterd worden…