CANAL+ BRAND

Canal Digitaal wordt a CANAL+ BRAND

Vanaf 1 februari is Canal Digitaal onderdeel geworden van CANAL+. Dit brengt enkele veranderingen met zich mee, maar het kost je niets extra’s :). Je krijgt namelijk gratis toegang tot de content van CANAL+ ter waarde van €4,99. Het enige wat je zult merken, is dat de kleur oranje wordt vervangen door zwart met een nieuw logo.

Bovendien kun je vanaf nu overstappen op de CANAL+ app, waar je gewoon kunt inloggen met je bestaande gegevens. De nieuwe content is te vinden onder ‘ZENDERS & VOD‘ in het menu, inclusief extra kanalen zoals CANAL+ ACTION en CANAL+ CRIME INVESTIGATION.

Dat klinkt als een geweldige upgrade voor Canal Digitaal-abonnees! Met de overgang naar CANAL+ krijg je niet alleen een nieuwe look en feel met een zwart logo, maar ook toegang tot gratis content ter waarde van €4,99, waaronder extra kanalen zoals CANAL+ ACTION en CANAL+ CRIME INVESTIGATION.

Bovendien blijft FILM1 gratis (t.w.v. € 9,95) beschikbaar, wat een toegevoegde bonus is. En het beste van alles, dit alles zonder extra kosten voor abonnees. Het lijkt erop dat Canal Digitaal-abonnees heel wat te genieten hebben met deze gratis upgrade.

Volg jij ons al op de socials? Dan blijf je elke week op de hoogte van de beste films en series die toegevoegd zijn.

3 comments on “Canal Digitaal wordt a CANAL+ BRAND

  1. Op zich een hele mooie update het is aleen jammer dat bij Canal + crime investigation den ondertiteling Zwart is en voor een deel lings in het scherm verdwijnt.
    Met vriendijke groet
    Bert Duin

  2. Dat ziet er goed uit,jullie zijn goed bezig, ondanks de grote tegenvaller dat wij door de omstandigheden lang hebben moeten wachten vanaf 1 november op de glasvezelaansluiting,Dit konden jullie niet helpen door de weers omstandigheden en het feit dat we dolgraag bij Ziggo en Vodafone weg wilden door het wanbeleid.
    Gelukkig werkt alles nu .Complimenten naar jullie monteur MAIKE ! Wij wensen jullie goede zaken met het uitbreiden van jullie netwerk ik zal jullie daar bij zoveel mogelijk bij steunen.Bestaat er nog een handleiding voor het TV gedeelte zenders zoals b.v 600 etc bij Canal plus .Via de sateliet was er 1 gratis in 2021.Met vriendelijke groeten en succes he,EdKooistra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *