Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gorinchem

juli 12, 2023 @ 10:00 - juli 13, 2023 @ 18:00

gorinchem 121307 - Onvi - Internet | TV | Mobiel

Welkom bij Onvi On Tour in Gorinchem!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Onvi On Tour naar Gorinchem komt, en we hebben iets speciaals voor je in petto: de glasvezel informatie bus van Onvi!

Ben je geïnteresseerd in de aanleg van het glasvezelnetwerk en wil je graag meer informatie over de voordelen en mogelijkheden ervan? Dan ben je bij de glasvezel informatie bus van Onvi aan het juiste adres. Stap aan boord en ontdek alles wat je moet weten over glasvezel en hoe het jouw internetervaring naar nieuwe hoogten kan brengen.

In de glasvezel informatie bus kun je:

1. Informeren: Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om al je vragen over de aanleg van het glasvezelnetwerk te beantwoorden. Ze kunnen je uitgebreid informeren over de voordelen van glasvezel, zoals razendsnel internet, betrouwbaarheid en toekomstbestendigheid.

2. Demonstraties bijwonen: Ervaar zelf de snelheid en betrouwbaarheid van glasvezel met behulp van onze live demonstraties. Je zult versteld staan van de naadloze internetverbinding en de mogelijkheden die glasvezel biedt.

3. Informatiepakketten ontvangen: Neem informatieve brochures, handleidingen en andere nuttige materialen over de aanleg van glasvezel mee naar huis. Zo kun je alles op je gemak nog eens doorlezen en goed geïnformeerd beslissingen nemen.

4. Inschrijven voor glasvezel: Als je overtuigd bent van de voordelen en graag wilt profiteren van glasvezel in Gorinchem, kun je je direct inschrijven bij onze medewerkers in de bus. Zij helpen je graag verder met het inschrijvingsproces.

Onvi On Tour is de perfecte gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met het glasvezelnetwerk van E-fiber in Gorinchem. Houd onze website in de gaten voor updates over de exacte locatie en data waarop de glasvezel informatie bus aanwezig zal zijn.

Mis deze kans niet om alles te weten te komen over de aanleg van het glasvezelnetwerk en hoe het jouw internetervaring aanzienlijk kan verbeteren. We kijken ernaar uit je te verwelkomen aan boord van de glasvezel informatie bus tijdens Onvi On Tour in Gorinchem!

Gegevens

Begin:
juli 12, 2023 @ 10:00
Einde:
juli 13, 2023 @ 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Parkeerplaats Groenmarkt
Groenmarkt
Gorinchem, 4201 EE Nederland
+ Google Maps