Midden-Brabantglas

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Onvi glasvezelinternet nu ook beschikbaar is op het netwerk van Midden-Brabantglas

Welkom bij Onvi glasvezelinternet op het Midden-Brabant Glas netwerk!

We zijn verheugd te melden dat Onvi al geruime tijd glasvezelinternet aanbiedt op het Midden-Brabant Glas netwerk. Dit betekent dat inwoners van het buitengebied van Baarle Nassau, Alphen-Chaam, Gilze en Rijen, Dongen, Waalwijk, Heusden, een deel van ‘s-Hertogenbosch, Vught, Haaren, een deel van Oisterwijk, Tilburg en Goirle al een tijdje kunnen genieten van de voordelen van ons snelle en betrouwbare internet.

Met Onvi glasvezelinternet op het Midden-Brabant Glas netwerk brengen we ultrasnelle connectiviteit naar jouw huis of bedrijf. Of je nu thuis werkt, entertainment streamt, online games speelt, of gewoon surft, onze glasvezelverbindingen leveren de snelheid en stabiliteit die je nodig hebt voor een naadloze online ervaring.

Ontdek de voordelen van Onvi glasvezelinternet en verbeter je internetervaring vandaag nog! Bezoek onze website voor meer informatie over beschikbare pakketten en hoe je je kunt aanmelden. Onvi staat voor snelheid, betrouwbaarheid, en de beste service voor jou.

Check je beschikbaarheid

Project informatie

Status netwerk

Direct leverbaar

Carrier

Midden-Brabantglas

Beschikbare diensten

Glasvezel
Televisie
Telefonie
Mobiel

Onderliggende plaatsen (buitengebied)

Baarle Nassau
Alphen-Chaam
Gilze en Rijen
Dongen
Waalwijk
Heusden
een deel van 's-Hertogenbosch, Vught en Haaren, Oisterwijk, Tilburg en Goirle 

Glasvezel voor iedereen

Onvi streeft ernaar om iedereen in het gebied van Midden-Brabantglas te voorzien van de best mogelijke internetervaring. We bieden diverse pakketten aan die aansluiten bij jouw behoeften en budget. Of je nu op zoek bent naar een basispakket voor e-mail en surfen op het web, of een uitgebreid pakket met streaming en gamen in de hoogste kwaliteit, bij Onvi hebben we voor elk wat wils.

We streven niet alleen naar uitstekende internetdiensten, maar ook naar een geweldige klantervaring. Ons team van professionals staat klaar om je te ondersteunen bij eventuele vragen of problemen. We streven ernaar om je de beste service te bieden, zodat je zorgeloos kunt genieten van je internetverbinding.

De alles-in-1 provider

Het Midden-Brabant Glas netwerk is een toekomstbestendige keuze, en bij Onvi willen we ervoor zorgen dat je het maximale uit deze technologie haalt. Ons team van professionals staat klaar om te helpen bij vragen of technische ondersteuning.

Check je beschikbaarheid

Klanten aan het woord

noprofile 08 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
20/05/2024
Ik heb Internet+telefonie glasvezel van ONVI (netwerk Delta, Zuidenveld-coevorden). Goed benaderbare helpdesk en proactieve check gedurende het proces van omschakeling van andere provider. Internet stabiel en snel. Modem van goede kwaliteit. Zeer tevreden.
noprofile 10 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
17/05/2024
Super provider, telefonisch goed bereikbaar en denkt echt met je mee! Tot nu toe zeer positieve ervaringen. Internet snelheid super, TV via Canal Digital is prima.
noprofile 06 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
08/03/2024
Het overstappen naar glasvezel was een goede stap; de installatie is gemakkelijk te doen met het pakket dat van te voren wordt geleverd en de handleiding die online beschikbaar is, de geleverde mediabox werkt goed en de internetverbinding haalt de beloofde download en upload snelheid - daarbij is ook de latency verbeterd. De helpdesk van Onvi is ook goed bereikbaar en geeft antwoord op vragen (in dit geval was er een storing gaande). Bij elkaar dus een goede ervaring en vooralsnog geen klachten.
noprofile 02 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
01/03/2024
Prima klantenservice en provider
noprofile 02 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
11/02/2024
door de monteur snel aangesloten ,het was een vriendelijke man en alles werkt naar behoren en een vriendelijke klanten service
noprofile 02 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
13/01/2024
Goede service, aardig en behulpzaam personeel plus perfecte technologie.
noprofile 06 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
13/01/2024
Sinds december 23 overgestapt van kabel van Ziggo naar glasvezel van Onvi en tot nu toe tevreden, zowel met het product als met de klantenservice die vlot reageert. Verbinding is snel en stabiel. Nog geen 5 sterren vanwege korte looptijd
noprofile 01 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
20/12/2023
In de gemeente Bergen (NH) is/wordt dit jaar glasvezel aangelegd door e-Fiber, waarbij op de site 'Glasvezel voor Bergen' gekozen kon worden uit een aantal providers. Aanvankelijk gekozen voor T-Mobile (nu Odido), maar die kwamen met een contract dat niet overeen kwam met hetgeen op de site werd aangeboden. Daarover communiceren was niet of nauwelijks mogelijk; er werd niet of heel traag gereageerd, en men wilde niet nakomen wat op de site was beloofd. Ik heb het contract geannuleerd, en ben in zee gegaan met ONVI. Ook hier was de aanbieding op de site niet conform het contract, maar toen ik ze daarop wees werd meteen toegegeven dat de genoemde site niet 100% correct was, en kreeg ik het beloofde pakket voor de beloofde prijs. Dat was binnen 48 uur geregeld. Daarna alleen maar positieve ervaring met ONVI, en met name met hun helpdesk! Je krijgt ze snel te pakken en ze doen hun best om snel met een oplossing te komen (bij mij was nummerbehoud niet doorgevoerd, maar dat was ook binnen 24 uur opgelost). TV- en internet zijn voorlopig prima (ik ben nu bijna 3 dagen 'over'). De kosten zijn aanzienlijk lager dan het abonnement dat ik bij mijn vorige provider had.