Veenendaal

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Onvi glasvezelinternet nu ook beschikbaar is in Veenendaal.

Fantastisch nieuws voor de inwoners van Veenendaal!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Onvi glasvezelinternet nu ook beschikbaar is in jullie stad. Met Onvi’s razendsnelle glasvezelnetwerk kunnen jullie genieten van een internetervaring zoals nooit tevoren.

Of je nu thuis werkt, online wilt gamen, films wilt streamen of gewoon wilt surfen op het web, Onvi glasvezel biedt de snelheid en betrouwbaarheid die je nodig hebt. Geen frustraties meer door trage verbindingen of buffering!

Prijs vergelijk bij Internet-TV-Bellen

67 ,00
KPN
84 ,00
Ziggo
58 ,00
Onvi

Met Onvi glasvezelinternet in Veenendaal ben je verzekerd van ongeëvenaarde snelheden en betrouwbare verbindingen. Of je nu thuis werkt, online wilt gamen, films wilt streamen of gewoon wilt surfen op het web, Onvi biedt de snelheid en betrouwbaarheid die je nodig hebt. Geen gedoe meer met trage downloads of bufferende video’s!

Project informatie

Status netwerk

Leverbaar

Carrier

Fibercrew

Beschikbare diensten

Glasvezel
Televisie
Telefonie
Mobiel

Onderliggende plaatsen

Veenendaal

Glasvezel voor iedereen

Glasvezelkabels bieden een toekomstbestendige oplossing voor al je internetbehoeften. Met ongeëvenaarde bandbreedte en stabiliteit, kun je met gemak profiteren van de nieuwste digitale toepassingen en technologieën.

Bij Onvi willen we ervoor zorgen dat al onze klanten in Veenendaal de best mogelijke internetervaring hebben. Daarom bieden we verschillende pakketten aan die aansluiten bij jouw behoeften en budget. Of je nu kiest voor een basispakket voor e-mail en browsen, of een uitgebreid pakket voor streaming en gamen, bij Onvi hebben we voor ieder wat wils

De alles-in-1 provider

Wil je profiteren van de voordelen van Onvi glasvezelinternet in Veenendaal? Neem vandaag nog contact met ons op of bekijk onze website voor meer informatie over beschikbare pakketten en aanmeldingsmogelijkheden. Upgrade naar de snelheid van de toekomst met Onvi glasvezelinternet in Veenendaal!

Check je beschikbaarheid

Klanten aan het woord

Marco Heemskerk
Marco Heemskerk
20/05/2024
Ik heb Internet+telefonie glasvezel van ONVI (netwerk Delta, Zuidenveld-coevorden). Goed benaderbare helpdesk en proactieve check gedurende het proces van omschakeling van andere provider. Internet stabiel en snel. Modem van goede kwaliteit. Zeer tevreden.
Maurice Rougoor
Maurice Rougoor
17/05/2024
Super provider, telefonisch goed bereikbaar en denkt echt met je mee! Tot nu toe zeer positieve ervaringen. Internet snelheid super, TV via Canal Digital is prima.
Arina Graaff, De
Arina Graaff, De
08/03/2024
Het overstappen naar glasvezel was een goede stap; de installatie is gemakkelijk te doen met het pakket dat van te voren wordt geleverd en de handleiding die online beschikbaar is, de geleverde mediabox werkt goed en de internetverbinding haalt de beloofde download en upload snelheid - daarbij is ook de latency verbeterd. De helpdesk van Onvi is ook goed bereikbaar en geeft antwoord op vragen (in dit geval was er een storing gaande). Bij elkaar dus een goede ervaring en vooralsnog geen klachten.
Annette
Annette
01/03/2024
Prima klantenservice en provider
ger derkx
ger derkx
11/02/2024
door de monteur snel aangesloten ,het was een vriendelijke man en alles werkt naar behoren en een vriendelijke klanten service
Thomas Tomaszewski
Thomas Tomaszewski
13/01/2024
Goede service, aardig en behulpzaam personeel plus perfecte technologie.
Peter Bronkhorst
Peter Bronkhorst
13/01/2024
Sinds december 23 overgestapt van kabel van Ziggo naar glasvezel van Onvi en tot nu toe tevreden, zowel met het product als met de klantenservice die vlot reageert. Verbinding is snel en stabiel. Nog geen 5 sterren vanwege korte looptijd
Ronald M
Ronald M
20/12/2023
In de gemeente Bergen (NH) is/wordt dit jaar glasvezel aangelegd door e-Fiber, waarbij op de site 'Glasvezel voor Bergen' gekozen kon worden uit een aantal providers. Aanvankelijk gekozen voor T-Mobile (nu Odido), maar die kwamen met een contract dat niet overeen kwam met hetgeen op de site werd aangeboden. Daarover communiceren was niet of nauwelijks mogelijk; er werd niet of heel traag gereageerd, en men wilde niet nakomen wat op de site was beloofd. Ik heb het contract geannuleerd, en ben in zee gegaan met ONVI. Ook hier was de aanbieding op de site niet conform het contract, maar toen ik ze daarop wees werd meteen toegegeven dat de genoemde site niet 100% correct was, en kreeg ik het beloofde pakket voor de beloofde prijs. Dat was binnen 48 uur geregeld. Daarna alleen maar positieve ervaring met ONVI, en met name met hun helpdesk! Je krijgt ze snel te pakken en ze doen hun best om snel met een oplossing te komen (bij mij was nummerbehoud niet doorgevoerd, maar dat was ook binnen 24 uur opgelost). TV- en internet zijn voorlopig prima (ik ben nu bijna 3 dagen 'over'). De kosten zijn aanzienlijk lager dan het abonnement dat ik bij mijn vorige provider had.