Zuidenveld

Glasvezel Zuidenveld

Hallo inwoners van Dalen, Sleen, Oosterhesselen, Gees, Steenwijksmoer, Stieltjeskanaal, Schoonoord, en Aalden! Geweldig nieuws: Onvi glasvezelinternet is al enkele jaren beschikbaar op het Zuidenveld glasvezelnetwerk.

Met Onvi glasvezelinternet kunnen jullie genieten van een supersnelle en betrouwbare internetervaring. Of je nu vanuit huis werkt, online streamt, games speelt, of gewoon surft, onze glasvezelverbindingen bieden de snelheid die je nodig hebt zonder gedoe met trage downloads of buffering.

Check je beschikbaarheid

Project informatie

Status netwerk

Direct leverbaar

Carrier

Zuidenveld

Beschikbare diensten

Glasvezel
Televisie
Telefonie
Mobiel

Onderliggende plaatsen

Dalen
Sleen
Oosterhesselen
Gees
Steenwijksmoer
Stieltjeskanaal
Schoonoord
Aalden

Toekomstbestendige keuze

We begrijpen dat elke gebruiker unieke behoeften heeft, daarom hebben we diverse pakketten samengesteld die passen bij verschillende levensstijlen en budgetten. Of je nu kiest voor het basispakket voor dagelijkse behoeften of een uitgebreider pakket met extra’s zoals interactieve TV, we hebben voor ieder wat wils.

Het Zuidenveld glasvezelnetwerk is een toekomstbestendige keuze, en met Onvi willen we ervoor zorgen dat jullie het maximale uit deze technologie halen. Ons toegewijde team staat klaar om jullie te ondersteunen bij eventuele vragen of problemen.

De alles-in-1 provider

Wil je profiteren van de voordelen van Onvi glasvezelinternet? Neem vandaag nog contact met ons op of bekijk onze website voor meer informatie over beschikbare pakketten en aanmeldingsmogelijkheden. Upgrade naar de snelheid van de toekomst met Onvi glasvezelinternet!

Check je beschikbaarheid

Klanten aan het woord

noprofile 08 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
20/05/2024
Ik heb Internet+telefonie glasvezel van ONVI (netwerk Delta, Zuidenveld-coevorden). Goed benaderbare helpdesk en proactieve check gedurende het proces van omschakeling van andere provider. Internet stabiel en snel. Modem van goede kwaliteit. Zeer tevreden.
noprofile 10 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
17/05/2024
Super provider, telefonisch goed bereikbaar en denkt echt met je mee! Tot nu toe zeer positieve ervaringen. Internet snelheid super, TV via Canal Digital is prima.
noprofile 06 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
08/03/2024
Het overstappen naar glasvezel was een goede stap; de installatie is gemakkelijk te doen met het pakket dat van te voren wordt geleverd en de handleiding die online beschikbaar is, de geleverde mediabox werkt goed en de internetverbinding haalt de beloofde download en upload snelheid - daarbij is ook de latency verbeterd. De helpdesk van Onvi is ook goed bereikbaar en geeft antwoord op vragen (in dit geval was er een storing gaande). Bij elkaar dus een goede ervaring en vooralsnog geen klachten.
noprofile 02 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
01/03/2024
Prima klantenservice en provider
noprofile 02 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
11/02/2024
door de monteur snel aangesloten ,het was een vriendelijke man en alles werkt naar behoren en een vriendelijke klanten service
noprofile 02 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
13/01/2024
Goede service, aardig en behulpzaam personeel plus perfecte technologie.
noprofile 06 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
13/01/2024
Sinds december 23 overgestapt van kabel van Ziggo naar glasvezel van Onvi en tot nu toe tevreden, zowel met het product als met de klantenservice die vlot reageert. Verbinding is snel en stabiel. Nog geen 5 sterren vanwege korte looptijd
noprofile 01 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
20/12/2023
In de gemeente Bergen (NH) is/wordt dit jaar glasvezel aangelegd door e-Fiber, waarbij op de site 'Glasvezel voor Bergen' gekozen kon worden uit een aantal providers. Aanvankelijk gekozen voor T-Mobile (nu Odido), maar die kwamen met een contract dat niet overeen kwam met hetgeen op de site werd aangeboden. Daarover communiceren was niet of nauwelijks mogelijk; er werd niet of heel traag gereageerd, en men wilde niet nakomen wat op de site was beloofd. Ik heb het contract geannuleerd, en ben in zee gegaan met ONVI. Ook hier was de aanbieding op de site niet conform het contract, maar toen ik ze daarop wees werd meteen toegegeven dat de genoemde site niet 100% correct was, en kreeg ik het beloofde pakket voor de beloofde prijs. Dat was binnen 48 uur geregeld. Daarna alleen maar positieve ervaring met ONVI, en met name met hun helpdesk! Je krijgt ze snel te pakken en ze doen hun best om snel met een oplossing te komen (bij mij was nummerbehoud niet doorgevoerd, maar dat was ook binnen 24 uur opgelost). TV- en internet zijn voorlopig prima (ik ben nu bijna 3 dagen 'over'). De kosten zijn aanzienlijk lager dan het abonnement dat ik bij mijn vorige provider had.