tweak overstapweken onvi - Onvi - Internet | TV | Mobiel

Tweak overstapkorting

“Het internetlandschap verandert, en wij staan klaar om je een warm welkom te heten. Tweak stopt ermee, maar Onvi begint een nieuw hoofdstuk in jouw online ervaring! Maak nu gebruik van de exclusieve Tweak overstapweken en ontvang tot wel 100 euro overstapkorting op je internetabonnement. Maar dat is nog niet alles – geniet ook van de eerste 6 maanden gratis interactieve TV van Canal Digitaal.

Wil jij 6 maanden gratis TV?

Pak je kans en ontdek wat Onvi voor jou kan betekenen! Doe de postcode check op onze speciale actiepagina, en maak de overstap naar Onvi. Verander niet alleen je provider, maar ook je online beleving. Jouw winst wacht op je!”

7 comments on “Tweak overstapkorting

 1. Wij zitten nu nog bij Tweak op 7425BK nummer 4, we zijn dan ook opzoek naar een nieuwe provider, we maken al gebruik van Canal Digital (zelf afgesloten rechtstreeks bij CD). Nu hebben we een mediaconverter van Tweak, hoe zit de aansluiting bij Onvi?

 2. Hallo Onvi,
  Ik ben benieuwd of jullie, net als tweak, de mogelijkheid bieden om mijn eigen email en web servers te runnen via jullie verbinding.
  Dat betekent dus dat ik mijn afvraag: Is er een mogelijkheid voor een vast IP adres met reverse DNS lookup op naam van mijn mailserver, en worden door jullie ook poorten geblokkeerd?
  Andere dingen die tweak ook nog bood, waren IPV6 en usenet, en zou leuk zijn als jullie dat ook aanbieden, maar vind ik minder belangrijk…
  Met vriendelijke groeten,
  Gertjan Kroeze.

 3. Hoi Gertjan, reverse DNS is bij Onvi ook mogelijk. Een vast IP adres krijgt iedere klant bij Onvi. Usenet ondersteunen wij niet maar IPV6 gaan wij binnenkort wel uitrollen.

 4. 2 vragen over tv kijken:
  1)Als ik kies voor tv kijken via een interactieve ontvanger is dan de Fritzbox 7530AX voldoende of moet ik in dat geval kiezen voor de Fritzbox 7590? Bij de 7530AX staat een opmerking dat je een app only tv moet hebben.
  2) En zijn de eenmalige bijdragen/meerprijs een vorm van borg of ben je dit geld kwijt?

  1. Hoi Rick

   1) Wanneer je de 7530AX gebruikt en hierop de ontvanger hebt aangesloten is deze zeker voldoende. Het verschil in de 7530AX en 7590 is dat de 7590 een extra WAN poort heeft zodat je vier eigen netwerkaansluitingen hebt en je hebt een extra analoge poort. Daarnaast is het Wifi signaal van de 7590 ook sterker maar in de basis is de 7530AX (net nieuw) een hele goede krachtige router. Voor het wifi signaal kun je eventueel ook de Fritz 1200AX repeater gebruiken om het signaal in de woning te verruimen.

   2) De eenmalige kosten die wij vragen voor de router zijn activatiekosten. Zowel het modem en eventuele tv ontvangers zijn in bruikleen. Bij 24 maanden vervallen overigens de activatiekosten 😉

   Zijn je vragen hiermee goed beantwoord? Mocht je nog vragen dan zijn wij ook bereikbaar op 085 0188990 of via contact@onvi.nl.

   Groet,

   Elbert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *