Glasvezel Baarn

Jouw Persoonlijke Internet Ervaring!

Welkom bij Onvi

Welkom in de gemeente Baarn! Goed nieuws: Onvi glasvezelinternet is nu beschikbaar in jouw gemeente. Maak kennis met de persoonlijkste internetprovider van Nederland.

Bij Onvi begrijpen we dat elke internetgebruiker unieke behoeften heeft. Daarom streven we ernaar om niet alleen de snelste en betrouwbaarste glasvezelverbindingen te leveren, maar ook een persoonlijke service die aansluit bij jouw wensen.

Check je beschikbaarheid

Project informatie

Status netwerk

Direct leverbaar

Carrier

Fibercrew

Beschikbare diensten

Glasvezel
Televisie
Telefonie
Mobiel

Onderliggende plaatsen

Baarn

Glasvezel voor iedereen

Wat Onvi echt onderscheidt, is onze toewijding aan persoonlijke service. We zijn geen groot bedrijf waar je in de wachtrij staat en anoniem wordt geholpen.

Bij Onvi sta je centraal. Direct geholpen worden door een professioneel team dat luistert naar jouw specifieke behoeften en vragen is de norm bij ons.

Ontdek de voordelen van Onvi glasvezelinternet in Baarn en geniet van een naadloze online ervaring. Of je nu thuis werkt, online streamt, games speelt, of gewoon surft op het web, Onvi staat voor je klaar met snelheid, betrouwbaarheid, en persoonlijke ondersteuning.

De alles-in-1 provider

Ben je klaar om kennis te maken met de persoonlijkste internetprovider van Nederland? Ontdek onze pakketten en mogelijkheden voor jouw adres. Upgrade naar Onvi en ervaar internet op een hele nieuwe manier!

Kies voor de snelheid, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht die Onvi te bieden heeft.

Check je beschikbaarheid

Klanten aan het woord

ger derkx
ger derkx
11/02/2024
door de monteur snel aangesloten ,het was een vriendelijke man en alles werkt naar behoren en een vriendelijke klanten service
Thomas Tomaszewski
Thomas Tomaszewski
13/01/2024
Goede service, aardig en behulpzaam personeel plus perfecte technologie.
Peter Bronkhorst
Peter Bronkhorst
13/01/2024
Sinds december 23 overgestapt van kabel van Ziggo naar glasvezel van Onvi en tot nu toe tevreden, zowel met het product als met de klantenservice die vlot reageert. Verbinding is snel en stabiel. Nog geen 5 sterren vanwege korte looptijd
Ronald M
Ronald M
20/12/2023
In de gemeente Bergen (NH) is/wordt dit jaar glasvezel aangelegd door e-Fiber, waarbij op de site ‘Glasvezel voor Bergen’ gekozen kon worden uit een aantal providers. Aanvankelijk gekozen voor T-Mobile (nu Odido), maar die kwamen met een contract dat niet overeen kwam met hetgeen op de site werd aangeboden. Daarover communiceren was niet of nauwelijks mogelijk; er werd niet of heel traag gereageerd, en men wilde niet nakomen wat op de site was beloofd. Ik heb het contract geannuleerd, en ben in zee gegaan met ONVI. Ook hier was de aanbieding op de site niet conform het contract, maar toen ik ze daarop wees werd meteen toegegeven dat de genoemde site niet 100% correct was, en kreeg ik het beloofde pakket voor de beloofde prijs. Dat was binnen 48 uur geregeld. Daarna alleen maar positieve ervaring met ONVI, en met name met hun helpdesk! Je krijgt ze snel te pakken en ze doen hun best om snel met een oplossing te komen (bij mij was nummerbehoud niet doorgevoerd, maar dat was ook binnen 24 uur opgelost). TV- en internet zijn voorlopig prima (ik ben nu bijna 3 dagen ‘over’). De kosten zijn aanzienlijk lager dan het abonnement dat ik bij mijn vorige provider had.
Cees van Dijk
Cees van Dijk
11/12/2023
Aansluiting door monteur was snel en vakkundig en de klantenservice is goed bereikbaar. Voorlopig werkt alles prima
Anton Post
Anton Post
01/12/2023
Hele fijne provider met een focus op de klant. Zowel technische als functionele vragen worden goed beantwoord en je merkt dat ze er voor je zijn als je ze nodig hebt. Voor mij niet meer anders dan Onvi!

Contact

Heb je vragen? Dan horen wij dat graag.