Karlijn Swinkels

Onvi – Trotse supporter van Karlijn Swinkels

Samenwerking met Wielrenster Karlijn Swinkels van WorldTour Team UAE ADQ.

Afbeelding van WhatsApp op 2024 01 22 om 11.12.51 0189f54b - Onvi - Internet | TV | Mobiel

Over Karlijn Swinkels

Karlijn Swinkels is een Nederlandse wielrenster die al op jonge leeftijd indruk heeft gemaakt in de internationale wielerscene. Met een indrukwekkende lijst van prestaties en overwinningen op haar naam, waaronder etappezeges in prestigieuze wedstrijden, heeft Karlijn bewezen dat ze een force to be reckoned with is op de fiets.

Haar vastberadenheid om te slagen, haar professionele houding en haar streven naar voortdurende verbetering maken haar tot een rolmodel voor aspirant-wielrenners overal ter wereld.

Onvi & Karlijn Swinkels: Samen Sterker

Bij Onvi delen we dezelfde passie voor prestatie, toewijding aan kwaliteit en streven naar succes. Daarom zijn we trots om Karlijn Swinkels te verwelkomen in ons team van ambassadeurs. Onze samenwerking gaat verder dan alleen het leveren van hoogwaardige producten en diensten. We willen Karlijn ondersteunen in haar streven naar topresultaten op de fiets en haar reis in de professionele wielersport.

Samen met Karlijn zullen we werken aan initiatieven die de sportgemeenschap inspireren en betrekken, jonge atleten aanmoedigen om hun dromen na te jagen en de kracht van sport als middel voor persoonlijke groei benadrukken.

Karlijn Swinkels

Onze netwerken

Onvi is op steeds meer netwerken leverbaar door heel Nederland. Bekijk hier op welke netwerken wij actief zijn.

Klanten aan het woord

ger derkx
ger derkx
11/02/2024
door de monteur snel aangesloten ,het was een vriendelijke man en alles werkt naar behoren en een vriendelijke klanten service
Thomas Tomaszewski
Thomas Tomaszewski
13/01/2024
Goede service, aardig en behulpzaam personeel plus perfecte technologie.
Peter Bronkhorst
Peter Bronkhorst
13/01/2024
Sinds december 23 overgestapt van kabel van Ziggo naar glasvezel van Onvi en tot nu toe tevreden, zowel met het product als met de klantenservice die vlot reageert. Verbinding is snel en stabiel. Nog geen 5 sterren vanwege korte looptijd
Ronald M
Ronald M
20/12/2023
In de gemeente Bergen (NH) is/wordt dit jaar glasvezel aangelegd door e-Fiber, waarbij op de site ‘Glasvezel voor Bergen’ gekozen kon worden uit een aantal providers. Aanvankelijk gekozen voor T-Mobile (nu Odido), maar die kwamen met een contract dat niet overeen kwam met hetgeen op de site werd aangeboden. Daarover communiceren was niet of nauwelijks mogelijk; er werd niet of heel traag gereageerd, en men wilde niet nakomen wat op de site was beloofd. Ik heb het contract geannuleerd, en ben in zee gegaan met ONVI. Ook hier was de aanbieding op de site niet conform het contract, maar toen ik ze daarop wees werd meteen toegegeven dat de genoemde site niet 100% correct was, en kreeg ik het beloofde pakket voor de beloofde prijs. Dat was binnen 48 uur geregeld. Daarna alleen maar positieve ervaring met ONVI, en met name met hun helpdesk! Je krijgt ze snel te pakken en ze doen hun best om snel met een oplossing te komen (bij mij was nummerbehoud niet doorgevoerd, maar dat was ook binnen 24 uur opgelost). TV- en internet zijn voorlopig prima (ik ben nu bijna 3 dagen ‘over’). De kosten zijn aanzienlijk lager dan het abonnement dat ik bij mijn vorige provider had.
Cees van Dijk
Cees van Dijk
11/12/2023
Aansluiting door monteur was snel en vakkundig en de klantenservice is goed bereikbaar. Voorlopig werkt alles prima
Anton Post
Anton Post
01/12/2023
Hele fijne provider met een focus op de klant. Zowel technische als functionele vragen worden goed beantwoord en je merkt dat ze er voor je zijn als je ze nodig hebt. Voor mij niet meer anders dan Onvi!