Telefonie

Welkom bij Onvi Mobiel, jouw beste keuze voor hoogwaardige mobiele telefoniediensten. 

Check je beschikbaarheid

Echt alles-in-1 bij Onvi

Welkom bij Onvi Mobiel, jouw beste keuze voor hoogwaardige mobiele telefoniediensten. Bij Onvi begrijpen we het belang van naadloze communicatie en streven we ernaar om innovatieve oplossingen te bieden die aan al jouw behoeften voldoen.

Met Onvi Mobiel geniet je van een ongeëvenaarde connectiviteit en onbeperkte mogelijkheden. Of je nu belt, sms’t of data gebruikt, wij zorgen ervoor dat je altijd verbonden blijft, waar je ook bent. Dankzij ons uitgebreide netwerk van betrouwbare partners en geavanceerde technologieën garanderen we een ononderbroken mobiele ervaring.

onvitel1 - Onvi - Internet | TV | Mobiel

Ook vaste telefonie

De basis van ieder smart home is een sterk en stabiel thuisnetwerk. De router is daarbij de toegangspoort en moet alle verbindingen aankunnen, met een stabiel en snel signaal. Bij een internetabonnement van Onvi krijg je een FRITZ!Box-router van ons . Draadloos bereik en de internetsnelheid zijn daarmee optimaal. Dit is simpelweg de beste router dat wij kunnen vinden.

  •  

Met Bellen Basis bel je goedkoop en worden de kosten per seconde afgerekend. De Bellen Basis bundel is automatisch inbegrepen. Nationaal slechts 2 cent per minuut en naar mobiel 7 cent per minuut. Wij kennen geen starttarief.

Bel onbeperkt naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers, met uitzondering van betaalde servicenummers en dat voor slechts € 12,50 per maand. Je geeft dit heel makkelijk aan tijdens je bestelling.

Met Onbeperkt Bellen kun je op basis van een Fair Use Policy on-beperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland met uitzondering van betaalde internet- en servicenummers.

Uiteraard kun je gewoon je vertrouwde vaste telefoonnummer behouden. Kies bij je bestelling voor nummerbehoud en wij zorgen ervoor dat het goed en snel wordt geregeld.

Onvi Mobiel

Wij begrijpen dat jouw telefoon een essentieel onderdeel is van jouw dagelijks leven. Daarom bieden we een breed scala aan flexibele en betaalbare abonnementen die perfect aansluiten bij jouw individuele behoeften. Of je nu veel belt, veel data verbruikt of op zoek bent naar een combinatie van beide, Onvi Mobiel heeft het juiste plan voor jou.

Daarnaast stellen we onze klanten altijd centraal. Ons toegewijde klantenserviceteam staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. We streven ernaar om jou een uitstekende klantenservice te bieden, zodat je altijd met een gerust hart kunt vertrouwen op Onvi Mobiel.

onvimobiel2 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
onvimobiel - Onvi - Internet | TV | Mobiel

ÉÉN FACTUUR, ÉÉN AANSPREEKPUNT

Als je kiest voor Onvi Mobiel, kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en gebruiksgemak. We zijn trots op onze hoge netwerkdekking, snelle datasnelheden en transparante tarieven. Bovendien blijven we voortdurend innoveren om jou de nieuwste technologische ontwikkelingen en functies te bieden.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij Onvi Mobiel en ervaar de vrijheid en flexibiliteit van hoogwaardige mobiele telefoniediensten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Onvi Mobiel jouw communicatie naar een hoger niveau kan tillen.

Check je beschikbaarheid

Onze netwerken

Onvi is op steeds meer netwerken leverbaar door heel Nederland. Bekijk hier op welke netwerken wij actief zijn.

Klanten aan het woord

noprofile 08 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
20/05/2024
Ik heb Internet+telefonie glasvezel van ONVI (netwerk Delta, Zuidenveld-coevorden). Goed benaderbare helpdesk en proactieve check gedurende het proces van omschakeling van andere provider. Internet stabiel en snel. Modem van goede kwaliteit. Zeer tevreden.
noprofile 10 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
17/05/2024
Super provider, telefonisch goed bereikbaar en denkt echt met je mee! Tot nu toe zeer positieve ervaringen. Internet snelheid super, TV via Canal Digital is prima.
noprofile 06 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
08/03/2024
Het overstappen naar glasvezel was een goede stap; de installatie is gemakkelijk te doen met het pakket dat van te voren wordt geleverd en de handleiding die online beschikbaar is, de geleverde mediabox werkt goed en de internetverbinding haalt de beloofde download en upload snelheid - daarbij is ook de latency verbeterd. De helpdesk van Onvi is ook goed bereikbaar en geeft antwoord op vragen (in dit geval was er een storing gaande). Bij elkaar dus een goede ervaring en vooralsnog geen klachten.
noprofile 02 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
01/03/2024
Prima klantenservice en provider
noprofile 02 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
11/02/2024
door de monteur snel aangesloten ,het was een vriendelijke man en alles werkt naar behoren en een vriendelijke klanten service
noprofile 02 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
13/01/2024
Goede service, aardig en behulpzaam personeel plus perfecte technologie.
noprofile 06 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
13/01/2024
Sinds december 23 overgestapt van kabel van Ziggo naar glasvezel van Onvi en tot nu toe tevreden, zowel met het product als met de klantenservice die vlot reageert. Verbinding is snel en stabiel. Nog geen 5 sterren vanwege korte looptijd
noprofile 01 - Onvi - Internet | TV | Mobiel
20/12/2023
In de gemeente Bergen (NH) is/wordt dit jaar glasvezel aangelegd door e-Fiber, waarbij op de site 'Glasvezel voor Bergen' gekozen kon worden uit een aantal providers. Aanvankelijk gekozen voor T-Mobile (nu Odido), maar die kwamen met een contract dat niet overeen kwam met hetgeen op de site werd aangeboden. Daarover communiceren was niet of nauwelijks mogelijk; er werd niet of heel traag gereageerd, en men wilde niet nakomen wat op de site was beloofd. Ik heb het contract geannuleerd, en ben in zee gegaan met ONVI. Ook hier was de aanbieding op de site niet conform het contract, maar toen ik ze daarop wees werd meteen toegegeven dat de genoemde site niet 100% correct was, en kreeg ik het beloofde pakket voor de beloofde prijs. Dat was binnen 48 uur geregeld. Daarna alleen maar positieve ervaring met ONVI, en met name met hun helpdesk! Je krijgt ze snel te pakken en ze doen hun best om snel met een oplossing te komen (bij mij was nummerbehoud niet doorgevoerd, maar dat was ook binnen 24 uur opgelost). TV- en internet zijn voorlopig prima (ik ben nu bijna 3 dagen 'over'). De kosten zijn aanzienlijk lager dan het abonnement dat ik bij mijn vorige provider had.