Netwerk Kabelnoord

Welkom bij Onvi, waar we met trots onze glasvezelinternetdiensten aanbieden op het krachtige netwerk van Netwerk Kabelnoord. 

Welkom bij Onvi

Welkom bij Onvi, waar we met trots onze glasvezelinternetdiensten aanbieden op het krachtige netwerk van Kabelnoord. Ons glasvezelnetwerk omvat de prachtige provincie Friesland.

Wat maakt Onvi anders? Wij zijn meer dan alleen een internetprovider; we zijn jouw persoonlijke connectie tot de digitale wereld. Bij Onvi geloven we in directe, persoonlijke service. Geen wachtrijen of anonieme klantenservice, maar direct geholpen worden door een professioneel team dat luistert naar jouw vragen en behoeften.

Project informatie

Status netwerk

Direct leverbaar

Carrier

Netwerk Kabelnoord

Beschikbare diensten

Glasvezel
Televisie
Telefonie
Mobiel

Onderliggende plaatsen

Dokkum,

Leeuwarden

Sneek

Buitengebied Friesland

Glasvezel voor iedereen

Wat Onvi echt onderscheidt, is onze toewijding aan persoonlijke service. We zijn geen groot bedrijf waar je in de wachtrij staat en anoniem wordt geholpen.

Bij Onvi sta je centraal. Direct geholpen worden door een professioneel team dat luistert naar jouw specifieke behoeften en vragen is de norm bij ons.

Netwerk Kabelnoord biedt een solide basis, en Onvi voegt daar de persoonlijke touch aan toe. Of je nu in Dokkum, Leeuwarden, Sneek, of elders in Friesland woont, wij willen dat jouw internetervaring soepel, snel en persoonlijk is.

De alles-in-1 provider

Wil je profiteren van Onvi glasvezelinternet op het Kabelnoord netwerk? Doe onze postcodecheck om te ontdekken welke pakketten beschikbaar zijn op jouw adres en stel jouw eigen ideale pakket samen.

Kies voor de snelheid, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht die Onvi te bieden heeft.

Check je beschikbaarheid

Klanten aan het woord

Marco Heemskerk
Marco Heemskerk
20/05/2024
Ik heb Internet+telefonie glasvezel van ONVI (netwerk Delta, Zuidenveld-coevorden). Goed benaderbare helpdesk en proactieve check gedurende het proces van omschakeling van andere provider. Internet stabiel en snel. Modem van goede kwaliteit. Zeer tevreden.
Maurice Rougoor
Maurice Rougoor
17/05/2024
Super provider, telefonisch goed bereikbaar en denkt echt met je mee! Tot nu toe zeer positieve ervaringen. Internet snelheid super, TV via Canal Digital is prima.
Arina Graaff, De
Arina Graaff, De
08/03/2024
Het overstappen naar glasvezel was een goede stap; de installatie is gemakkelijk te doen met het pakket dat van te voren wordt geleverd en de handleiding die online beschikbaar is, de geleverde mediabox werkt goed en de internetverbinding haalt de beloofde download en upload snelheid - daarbij is ook de latency verbeterd. De helpdesk van Onvi is ook goed bereikbaar en geeft antwoord op vragen (in dit geval was er een storing gaande). Bij elkaar dus een goede ervaring en vooralsnog geen klachten.
Annette
Annette
01/03/2024
Prima klantenservice en provider
ger derkx
ger derkx
11/02/2024
door de monteur snel aangesloten ,het was een vriendelijke man en alles werkt naar behoren en een vriendelijke klanten service
Thomas Tomaszewski
Thomas Tomaszewski
13/01/2024
Goede service, aardig en behulpzaam personeel plus perfecte technologie.
Peter Bronkhorst
Peter Bronkhorst
13/01/2024
Sinds december 23 overgestapt van kabel van Ziggo naar glasvezel van Onvi en tot nu toe tevreden, zowel met het product als met de klantenservice die vlot reageert. Verbinding is snel en stabiel. Nog geen 5 sterren vanwege korte looptijd
Ronald M
Ronald M
20/12/2023
In de gemeente Bergen (NH) is/wordt dit jaar glasvezel aangelegd door e-Fiber, waarbij op de site 'Glasvezel voor Bergen' gekozen kon worden uit een aantal providers. Aanvankelijk gekozen voor T-Mobile (nu Odido), maar die kwamen met een contract dat niet overeen kwam met hetgeen op de site werd aangeboden. Daarover communiceren was niet of nauwelijks mogelijk; er werd niet of heel traag gereageerd, en men wilde niet nakomen wat op de site was beloofd. Ik heb het contract geannuleerd, en ben in zee gegaan met ONVI. Ook hier was de aanbieding op de site niet conform het contract, maar toen ik ze daarop wees werd meteen toegegeven dat de genoemde site niet 100% correct was, en kreeg ik het beloofde pakket voor de beloofde prijs. Dat was binnen 48 uur geregeld. Daarna alleen maar positieve ervaring met ONVI, en met name met hun helpdesk! Je krijgt ze snel te pakken en ze doen hun best om snel met een oplossing te komen (bij mij was nummerbehoud niet doorgevoerd, maar dat was ook binnen 24 uur opgelost). TV- en internet zijn voorlopig prima (ik ben nu bijna 3 dagen 'over'). De kosten zijn aanzienlijk lager dan het abonnement dat ik bij mijn vorige provider had.