CANAL - Onvi - Internet | TV | Mobiel

Nieuwe content, nieuw kanaal

Goed nieuws voor alle TV klanten bij Onvi. Vanaf december zit CANAL+ standaard in je TV Abonnement.

Wat is CANAL+?

CANAL+ is de streaming service voor meeslepende films en must-see series . In de app heb je altijd en overal toegang tot duizenden films en series met een Europese focus.

CANAL+ geeft toegang tot CANAL+ Originals zoals Paris Police en The Brigade, maar ook bijzondere en exclusieve titels van andere aanbieders. Zo stream je exclusief bij CANAL+ Negotiator, Furia en Moscow Noir of kijk 24/7 naar de nieuwe zender  CANAL+ Action in 1 app.

Waarin onderscheidt CANAL+ zich van concurrenten?

Met CANAL+ bieden we CANAL+ Originals, maar ook bijzondere en exclusieve titels van andere aanbieders. Met een focus op Europese producties. Qua andere aanbieders kan je denken aan Viaplay, Dutch CORE, BBC FIRST en Lumière waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. We creëren ook eigen content vanuit het immense netwerk van de CANAL+ Group waarin we werken. Daarnaast bieden we een nieuwe zender, CANAL+ Action, die 24 uur wordt geprogrammeerd. Hiermee zijn we een spannend en compleet alternatief voor de grote Amerikaanse aanbieders.

zendersenvod - Onvi - Internet | TV | Mobiel
Content is terug te vinden onder Zenders & VOD

Waar vind ik deze nieuwe content?

Het nieuw actie kanaal CANAL+ ACTION kun je terugvinden op kanaal 22.

Wil je films en of series terug kijken van CANAL+ of bv Viaplay? Dan kun je dit terugvinden in het menu onder Zenders en VOD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *